Wie zijn wij

Wie zijn Anja en Kees

Anja en Kees ontmoetten elkaar  en – zoals dat gaat – vertel je elkaars dromen. Anja verzekerde Kees binnen een aantal jaar in een zonnig land te zullen wonen en Kees droomde ervan wijnboer te worden in Frankrijk. Als gulden middenweg kwamen zij op Piemonte uit, de Noord-Italiaanse provincie voor levensgenieters. Toen zij daar tijdens hun eerste vakantie van Asti naar Alba reden, was werd het stel direct verliefd op de fenomenale uitzichten op de Alpen en Maritieme Alpen. In combinatie met het Italiaanse leven vol lekker eten en ’s werelds beste wijnen werd alles nog perfecter.

Anja en Kees komen uit Volendam en hebben een dochter Liz Jo-Ann.

Kees

Ik ben Kees  en ben al geruime tijd zelfstandig Procurementconsultant en mijn hobby’s zijn vooral sportgericht (actief: voetbal, hardlopen, schaatsen, skiën), veel plezier beleef ik aan het geven van hardlooptraining. Mijn andere hobby heet wijn, middels een cursus heb ik mezelf meer verdiept in wijnen en inmiddels zijn de Piemontese wijnen favoriet. Mijn grote droom is het in een authentiek pand verhuren van vakantieverblijven.

Anja

Ik ben Anja en ik ben opgeleid bewustwordingscoach, Ik houd van koken en hardlopen en ben als geboren Volendamse grootgebracht met muziek. Mijn jarenlange ervaring in de horeca hebben mijn gevormd maar ook mijn ervaring in de commercie zijn belangrijk geweest. Deze combinatie van ervaringen heeft ervoor gezorgd dat mijn droom, namelijk het starten van een avontuur in Italië, is gerealiseerd. Naast mijn reguliere werk als coach, moeder van een prachtige dochter Liz Jo-Ann en vrouw van mijn geweldig man Kees, heb ik nog vele andere leuke uitdagingen waar ik me mee bezig houd.

Zoektocht

Onze droom “Het openen van een appartementen complex in Italië”. Toen we (mijn man kees en ik) 10 jaar geleden op vakantie gingen naar het mooie La Morra in Piemonte waren we gelijk verliefd op de streek. Hier moet ons complex gevestigd worden. Na een zoektocht van jaren samen met mijn man Kees hebben wij onze droomplek “Casa in Bocca al Lupo” gevonden. Na een grondige verbouwing is in juli 2018 onze droom uitgekomen en is Casa in Bocca al lupo geopend voor verhuur.  

Unesco werelderfgoed

Naast wereldberoemde wijnen als Barolo, Barbaresco en Barbera, de SLOW Food bakermat en vele lokale kazen, beklijft vooral de natuurschoon daar: de heuvels vol wijnranken met steeds weer indrukwekkende uitzichten op de Alpen. Inmiddels is de streek sinds juni 2014 geplaatst op de Unescowerelderfgoed lijst. Bovenal genieten wij van de contacten met de bewoners, levensgenieters pur sang en niet voor niets mogen wij al vele Piemontesers tot onze vriendenkring rekenen.

Ciao

Kees & Anja

Van 17/8 tot 31/8 nog beschikbaarheid

 Neem contact op voor meer informatie