Vakantie-werkweek

Vakantie-werkweek

Vakantie-werkweek

Normaal gesproken rij je in februari richting Piëmonte om  te genieten van het leven en om de lange latten onder te binden. Voorbereid op kou, sneeuw en andere onzin ???? reden we naar de warmte…

Sneeuw

2019 is anders begonnen, hoewel er in de weken hiervoor mega veel sneeuw is gevallen, werd deze krokusvakantieweek een week met hoge temperaturen… voorjaarsachtig zelfs. En dat terwijl we – na een oproep in de social media – met een geweldig koppel (ook nog een lieve bonus labrador erbij) zouden gaan klussen. De punten op de i moesten worden gezet voor het nieuwe seizoen.

Pelletstove

Vanaf afgelopen zondag hebben we hard gewerkt; de pelletstoves zijn geplaatst, 22 ramen van horren voorzien, ruim 30 meter hekwerk om het zwembad geplaatst, 4 kasten in elkaar gezet, een kamer gewit en talloze haakjes, gordijnen en luxaflex opgehangen. Vooral de hordeuren hebben zweet, energie en denkwerk gekost, maar het resultaat is dan ook om trots op te zijn.

Genieten

Naast hard werken houden wij ook van genieten…. Genieten van het leven in de Langhe. Dus aten we thuis heerlijk van wat het seizoen ons bood, maar genoten we ook van lekkere pranzo’s (Lunches) bij de lokale gelegenheden en natuurlijk een aantal geweldige diners….. Memorabel zijn de diners in Paraldo (met Marianne en Raymond) en bij Quatro Stazzione in Mondovi met onze goede vrienden, de familie Wildeboer.

Mondolé ski

Met het skigebied Mondolé Ski om de hoek, kun je dat niet weerstaan en dus hebben een dagje genoten van het wintersportsfeertje in Prato Nevoso. Zon, sneeuw en gezelligheid. Ok, er mag wat sneeuw bij vallen, maar wat hebben we genoten.

Als slagroom op de toet hebben we geproefd van de nieuwe jaarwijnen.  Vooral de Roero Arneis van Moscone 2018 is geweldig!

Kortom, we zijn klaar voor een nieuw seizoen Casa in Bocca al Lupo, dus aarzel niet en informeer snel naar de mogelijkheden!

2021-02-10T12:42:40+01:00 02 februari 2019|

Boek nu voor 2022

Voor 2022 kun je natuurlijk al boeken!

Boeken