Terugblik 2019

//Terugblik 2019

Terugblik 2019

Terugblik 2019

Zo rond de kerstdagen nemen we graag tijd om kort terug te blikken op het afgelopen jaar.

2019 was voor Casa in Bocca al Lupo een mooi jaar! Veel gasten wisten hun weg te vinden en diverse klussen zijn afgemaakt!

Voor de vakantie in februari vroegen we klussers mee om met name de horren te monteren en het hek rond het zwembad te plaatsen. Met Marianne en Raymond hebben we veel bereikt. Gelukkig stonden de pellet stoves klaar voor gebruik, want bij aankomst lag er veel sneeuw! Een dagje skiën was daarom ook weer geweldig!

Casa in bocca al lupo

Meivakantie

De meivakantie stond in het teken van wat klusjes afmaken, vrienden ontvangen en genieten van het mooie weer! Het zwembad zou helaas pas later voor gebruik klaar zijn… Wat hebben we ook weer heerlijk gegeten, dit keer bij In Cannubi, waar je midden in de wijngaarden van de fameuze Barolo zit en uitzicht hebt op het gekleurde kapelletje van La Morra!

Locanda in Cannubi

Volendamse gasten

De zomer begon met redelijk weer, maar het werd al snel warm…zeer warm. Toen onze Volendamse gasten hun vakantie bij ons vierden (wat was het toch gezellig) steeg het kwik naar 38 graden… Maar het zwembad bracht verkoeling! Deze weken zorgden wij voor meer groen rondom de Casa! Mooie oleanders, soorten gras en andere mediterrane beplanting vrolijkte het behoorlijk op!

BBQ bij Casa in Bocca al lupo

Toen onze periode erop zat, namen Rein en Carla het van ons over kwa dagelijks beheer. In september was het nog steeds heerlijk weer!

Uitzicht casa in bocca al lupo

Herfstvakantie

In de herfstvakantie (oktober) toen wij met twee bevriende families 200% gingen genieten. Van een echte zondagmiddag pranzo bij “onze buren”, een dagje Turijn (Juventus-stadion, Egytpisch museum en natuurlijk het oudste café van de stad) een bezoek aan Cuneo met de grote markt tot een dag strand! Heerlijke wijnen mee terug genomen, met als toppers de Barolo en Barbaresco natuurlijk!

Pranzo bij Rivelli

Vooruitblik

Bij een terugblik hoort ook een vooruitblik! Casa in Bocca al lupo zal weer verder worden vervolmaakt en tevens zullen we extra services aanbieden! Daarover meer in de 2020 blogs!
Fijne jaarwisseling en wellicht zien we elkaar in Clavesana

Ciao Kees, Liz Jo-Ann en Anja

https://casainboccaallupo.nl

2021-02-10T12:42:40+01:00 12 december 2019|