Gastenboek

Avatar
Caroline van Ockenburg
16/04/2022
Sprookjes bestaan

Sprookjes bestaan...
Er was eens een stel dat voor de vierde keer op honeymoon ging in twee jaar. Via romantiek in het zwarte woud naar Casa in bocca lupo is dan niet gek. Maar wel heel toevallig en met veel plezier hebben we er heeeeel lang en gelukkig geleefd.
Komen gewoon terug voor een volgend sprookje!

Hartelijke groet!
Johan en Caroline

Avatar
Freek en Jacoline
16/04/2022
Groots genieten

Wat hebben wij deze zomer (ondanks de 'Coronatijd') genoten in en rondom Clavesana!
De gastvrijheid van Anja en Kees was erg fijn. En wat is het lekker om na een warme dag in hun eigen zwembad te plonsen. De omgeving is prachtig met al die wijnranken en de dorpjes met de bezienswaardigheden.
De kustplaats Finale Ligure en het prachtige Turijn zijn op een 1 uur rijden ook meer dan de moeite waard!

Kortom, Italië op z'n mooist...

Default Avatar75
Fam Bouterse
16/04/2022
Midden in de Italiaanse bergen

Met een klein zandweggetje die er kronkelend naartoe leidt, is Casa in Bocca prachtig stil en prive gelegen midden in de italiaanse bergen. We hebben eind Aug met de hele familie een weekje doorgebracht in de Casa - de 3 appartementen waren heerlijk comfortabel, het zwembad s ochtends al druk bezocht en de BBQ savonds vaak gebruikt. En ondertussen voldoende tips van Kees en Anja voor de omgeving! Erg aan te raden voor iedereen die er een weekje tussenuit wil en zeker ook voor een grote groep!

Avatar
John & Mirjam
16/04/2022
Genieten in een mooi stukje Italie

Lieve Anja en Kees,

Bedankt weer voor het warme welkom en de fantastische tijd die we hebben gehad in jullie stukje Italie.
Opnieuw hebben we weer genoten van de Bocca, de prachtige omgeving de gezelligheid en de mensen.
Hopenlijk tot snel!

Avatar
Fam Kwakman
16/04/2022
Echt genoten

Wij waren in de herfstvakantie in Casa in bocca al lupo.
Het appartement was fantastisch. Aan werkelijk alles is gedacht.
De omgeving is ook prachtig. De herfst kleuren maakte het extra bijzonder. Het weer was wat wisselvallig maar daardoor hebben we juist heel veel gedaan, gezien en geproefd. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt ondanks het zwembad te koud was om daar gebruik van te maken.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Anja, Kees en Liz hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid.

Avatar
Familie Kwakman
16/04/2022
Herfstvakantie

Afgelopen herfstvakantie van jullie geweldige appartement mogen genieten. Aan werkelijk alles is gedacht. De welkomst bbq was ook erg lekker en gezellig.
Ondanks dat het weer niet altijd helemaal meewerkte hebben we het echt super gehad. Veel gedaan,gezien,geproefd en genoten. Bergen,strand, mooie stadjes , deze regio heeft alles.
Voor herhaling vatbaar!
Groet Dick,Petra,Lily en Isis.

Avatar
Trudy en Martin Willig
16/04/2022
Nog meer zin in Piemonte

We hebben in juli een prachtige week gehad bij casa in bocca al lupo. Anja en Kees hebben ons zeer hartelijk ontvangen en gezorgd dat we ons direct thuis voelden. Het appartement due was perfect ingericht voor ons gezin met twee kleine kinderen. De persoonlijke tips hebben ons verliefd laten worden op de regio. Wat is Piemonte mooi! Een week was veel te kort, wij komen zeker nog een keer terug.

Avatar
Stephanie Massier
16/04/2022
Wat een heerlijk plekje in het prachtige Piemonte!

Wat een heerlijk plekje in het prachtige Piemonte! Het appartement Due is een mooi en groot appartement met geweldig uitzicht! Van vaatwasser tot wasmachine werkelijk aan alles is gedacht! Ook het zwembad met de fijne ligbedden is top. Hier hebben we heel wat uurtjes doorgebracht. In de omgeving zijn vele leuke uitstapjes te maken en wat hebben wij genoten van het heerlijke italiaanse eten en uiteraard de mooie wijnen. Wij komen zeker nog een keertje terug! Dankjewel Anja, Kees en Liz

Voor en najaar nog even lekker genieten?

 Neem contact op voor meer informatie