Gästebuch

Avatar
Elly Egelmeer
07/06/2024

Hebben genoten van onze vakantie in jullie mooie appartement. Inrichting en ligging van het appartement is geweldig. Jammer dat het alleen via een zeer smalle weg niet geschikt voor tegenliggers bereikbaar is. Appartement is zeer compleet ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. Bedankt voor al jullie leuke tips en de leuke barbeque. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van een vakantie in een rustige, natuurrijke omgeving met de luxe van een lekker zwembad.

Avatar
Marjan
16/09/2023

Appartement Uno is fijn, comfortabel en smaakvol ingericht op een rustige plek tussen de wijngaarden en hazelnootbomen. Het ligt afgelegen en is na een lange soms steile weg te bereiken. We hebben genoten van de rust met een boekje aan het zwembad en hebben een aantal leuke dagtochten gedaan o.a. naar Turijn.

Avatar
Martine
08/09/2023

Het zit er bijna op. We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie appartement. Wat ik zeer gewaardeerd heb is de royale hoeveelheid keukengerei.
Ons doel was relaxen en dat hebben we volop gedaan.
De Langhe is en blijft gewoon een heel speciale streek.

Avatar
Petra
30/08/2023

Na een klim van 7 kilometer de berg op rijden we tegen de oude Borgo aan. Echt einde van de weg; verder kan niet.
Het appartement Due is erg ruim en was schoon. Het uitzicht is fantastisch vanaf het balkon. Recht voor staat de oude hooi schuur van de buren maar daar keken we maar omheen.
Voor een boodschap of een koffietje moet je wel minimaal 10 - 15 minuten rijden.
De omgeving is heerlijk rustig; erg leuke dorpjes, lekkere wijn en fantastische uitzichten. Het is echt een super mooi stuk Italië!

Avatar
Melissa
26/08/2023

Wij hadden een prachtige vakantie!
Rustige ligging maar niet ver van dorpjes of wat grotere steden.
Mooi appartement, voorzien van alle noodzakelijkheden.
Leuk zwembad om af te koelen tijdens deze hete periode.
Prachtige uitzichten!
Dankje, wij hebben genoten.

Avatar
Pascal
18/08/2023

Een heerlijke week gehad, lekker uitgerust aan het zwembad. Leuke proeverijen gehad bij de wijnboer en genoten van het heerlijke Italië

Avatar
Mandy Smit
22/07/2023

De weg er naartoe is al geweldig! Heerlijke ruime appartementen, mooi schoon en wat een fantastisch uitzicht! een mooi, schoon zout water zwembad (zoveel beter dan chloor!). We konden gebruik maken van de barbecue. Rust en stilte is wat we zochten en wat we kregen. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving, mooie plaatsen (o.a. Turijn op een uurtje rijden). Wij hebben het wel als (klein) nadeel ervaren dat de eigenaren niet aanwezig zijn, maar dat is persoonlijk. Al met al hebben we een fantastische tijd gehad!

Avatar
Janine
21/07/2023

Voor rust en een prachtige omgeving ben je hier aan het goede adres! Mooi appartement, schoon en gezellig. Het zwembad is ideaal voor met het warme weer. Rustige omgeving en een mooie uitvalbasis voor diverse dorpjes en wijngaarden in de omgeving.

Van 17/8 tot 31/8 nog beschikbaarheid

 Neem contact op voor meer informatie