Disclaimer

/Disclaimer
Disclaimer 2021-02-10T12:44:20+01:00

Informatie die u verstrekt in ons gastenboek kan gelezen worden door andere bezoekers. Let u er daarom op dat u geen persoonlijke informatie aan het gastenboek toevertrouwt. “Casa in Bocca al Lupo” behoudt het recht om reacties naar eigen inzicht en zonder opgaaf van reden te weigeren of te veranderen. 

Door het maken van een boeking wordt u opgenomen in ons adressenbestand. Als u hier geen prijs meer op stelt dan kunt u dat doorgeven via de contactmogelijkheid op de website. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij uw persoonsgegevens niet aan derden. Wij gebruiken uw gegevens om de status van uw reservering en betaling bij te kunnen houden. Verder om u de nodige gegevens over uw verblijf toe te zenden en tenslotte om u op de hoogte te houden van onze diensten. 

Adres en telefoonnummer van de huiseigenaren verstrekken wij na betaling van de volledige huurprijs en bevestiging door “Casa in Bocca al Lupo”. 

Op verschillende plekken op onze site is een link gemaakt naar websites van derden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij links en tips. “Casa in Bocca al Lupo” is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud hiervan.

“Casa in Bocca al Lupo” geeft u tips om uw verblijf in Italië te veraangenamen. Opvolging van deze tips geschiedt geheel op eigen risico van de huurder.

Boek nu voor 2022

Voor 2022 kun je natuurlijk al boeken!

Boeken