Casa ‘in Bocca al Lupo’

/Casa ‘in Bocca al Lupo’
Casa ‘in Bocca al Lupo’ 2020-05-04T15:05:16+02:00

Ons vakantiehuis ‘Casa in Bocca al Lupo’ is een uniek gastenverblijf

Mensen dromen en sommige dromen kunnen samensmelten tot een grote droom.
Wij, Anja Zwarthoed en Kees van den Berge droomden allebei onze droom, deelden en koppelden ze en gaven aan die ene grote droom een naam: “ZininPiemonte” enerzijds  het realiseren van vakantie-appartementen en anderzijds het realiseren van een ZIN-centrum  voor persoonlijke ontwikkeling dat in de toekomst gerealiseerd gaat worden. De gezamenlijk droom de vakantie-appartementen is realiteit geworden:  Casa in Bocca al Lupo.

Avontuur

Na het vinden van een authentiek pand op een droomplek startte de grote uitdaging! Een rustico verbouwen naar comfortabele vakantie appartementen werd een groot avontuur met alle Italiaanse regeltjes en wetten en natuurlijk cultuur daarbij. Wel een avontuur om samen te ervaren en dat hebben we gedaan.

Clavesana

In Clavesana staat nu Casa in Bocca al Lupo; een authentieke boerderij met drie comfortabele, ruime appartementen, een geweldig zoutwater zwembad met uitzicht op de Alpen en de wijngaarden. We hebben gekozen voor kwaliteitsbedden, voor moderne keukens en vooral een strakke inrichting met behoud van authentieke elementen. Het is een uniek, kleinschalig vakantiecomplex geworden; als kenners van het gebied weten we inmiddels alles over en van de omgeving.

 

Buongiorno www.zininpiemonte.nl

Posted by Anja Zwarthoed on Thursday, August 16, 2018