Casa ‘in Bocca al Lupo’

/Casa ‘in Bocca al Lupo’
Casa ‘in Bocca al Lupo’ 2021-03-24T21:21:25+01:00

Ons vakantiehuis ‘Casa in Bocca al Lupo’ is een uniek gastenverblijf

Casa in Bocca al Lupo is een uniek gastenverblijf. Drie zeer ruime appartementen in een van buiten authentieke boerderij -binnen van alle comfort voorzien- in een spectaculair decor van wijngaarden, hazelnootbomen, heuvels en steeds een uniek uitzicht op de Alpen. Rust, natuur en een fraai zoutwaterzwembad rondom het huis; steden, stadjes en slaperige dorpjes, maar ook het strand van de Bloemenriviera om op te zoeken.  Uniek is ook de ligging in de Langhe. Het gebied van de culinaire hoogstandjes met de Barolo wijn als blikvanger.

Avontuur

Voordat Casa in Bocca al Lupo klaar was voor de vakantiegangers, ging daar het nodige aan vooraf. Na het vinden van een authentiek pand op een droomplek startte de grote uitdaging! Een rustico verbouwen naar comfortabele vakantie appartementen werd een groot avontuur met alle Italiaanse regeltjes en wetten en natuurlijk cultuur daarbij. Wel een avontuur om samen te ervaren en dat hebben we gedaan.

Clavesana

In Clavesana staat nu Casa in Bocca al Lupo; een authentieke boerderij met drie comfortabele, ruime appartementen. We hebben gekozen voor kwaliteitsbedden, voor moderne keukens en vooral een strakke inrichting met behoud van authentieke elementen. Het is een uniek, kleinschalig vakantiecomplex geworden; als kenners van het gebied weten we inmiddels alles over en van de omgeving.

 

Buongiorno www.zininpiemonte.nl

Posted by Anja Zwarthoed on Thursday, August 16, 2018

Boek nu voor 2022

Voor 2022 kun je natuurlijk al boeken!

Boeken